Credit24 pikavippi pankkitunnuksilla

Credit24.fi kautta voit hakea pikavippiä TUPAS-tunnistautumisella eli pankkitunnuksia käyttämällä.

Pankkitunnuksilla täytyy tunnistautua ensimmäisellä kerralla lainaa hakiessa. Tämän jälkeen pikavipin hakeminen onnistuu suoraan PIN-koodin avulla.

Credit24:n järjestelmä toimii suoraan yhteydessä pankkien kanssa ja näin tunnistautuminen tapahtuu salaman nopeasti.


Valitse haluamasi lainasumma Credit24.fi palvelusta ja hae lainaa.

[table id=1 filter=”credit24″ hide_columns=”5,6,7,10″ /]

Credit24 myöntää pikavippiä uusille asiakkaille vain pankkitunnuksilla

Pikavipin hakijan on ensimmäistä lainaa hakiessaan kirjauduttava suomalaisten pankkien yhteisen tunnistamispalvelun (Tupas) avulla verkkopalveluun. Vanhat asiakkaat voivat hakea pikavippiä myös pelkästään PIN koodin avulla verkkosivujen kautta. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen toimii seuraavien pankkien asiakkaiden kanssa Nordea, Osuuspankki OP, Danske Bank (sampo pankki), Aktia, S-Pankki, Handelsbanken ja Tapiola.

Pikavipin hakeminen pankkitunnuksilla on turvallista ja helppoa

credit24-laina-pankkitunnuksilla

Pankkitunnuksilla tapahtuvan kirjautumisen ansiosta pikavipin hakeminen on nopeaa ja luotettavaa.

Pankkitunnuksilla tapahtuva varmentaminen on turvallisin Suomessa yleisessä käytössä olevista tunnistautumismenetelmistä. Pankkitunnusten ansiosta pikavipin myöntäjä voi varmistua siitä, että pikavippi maksetaan varmasti oikealle tilille. Sen vuoksi Tupas-varmentautuminen on myös sinun etusi.

Tutun pankkikirjautumisen ansiosta palvelun käyttöliittymä ja toiminta on jokaiselle lainan hakijalle varmasti aikaisemmin tuttu. Tämän ansiosta pikavippi on helppo hakea – jokainen verkkopankin käyttäjä osaa varmasti varmentaa lainahakemuksensa pankkitunnuksilla.

Saat henkilökohtaisen PIN-koodin tunnistautumisen yhteydessä

Kun olet tunnistautunut Credit24.fi:n järjestelmään verkkopankkitunnuksilla, saat henkilökohtaisen PIN-koodin lainahakemuksia varten. Jatkossa tarvitset vain PIN-koodin hakiessasi pikavippiä tekstiviestillä.

PIN-koodi on voimassa niin kauan, kun puhelinnumerosi, tilinumerosi ja osoitteesi ovat säilyneet samana. Jos tiedoissasi tapahtuu muutoksia, voit tunnistautua uudestaan verkkosivuilla ja saat itsellesi uuden PIN-tunnisteen lainan hakua varten.

Jos olet unohtanut nykyisen PIN-koodisi, voit tilata uuden koodin puhelinnumeron ja asiakasnumerosi avulla. Tämän jälkeen saat uuden koodin tekstiviestillä puhelimeesi. Jos asiakasnumero on hukassa, täytyy palveluun kirjautua verkkopankin tunnuksilla palveluun, josta näet asiakasnumerosi ja voit vaihtaa myös salasanasi.

Pankkitunnuksilla varmennettu pikavippi tulee tilillesi hetkessä

Pankkitunnusten käyttäminen auttaa pikavipin myöntäjää toimimaan nopeasti. Sen vuoksi pikavippi tulee tilillesi hetkessä.

Voit tunnistautua Credit24.fi luottopalveluun, jos tilisi on Osuuspankissa, Nordeassa, Aktiassa, S-Pankissa, Handelsbankenissa tai Tapiolassa. Nordea-pankin asiakkaat eivät voi käyttää PIN-koodia uudelleenkirjautumiseen, mutta normaalit verkkopankkitunnukset käyvät myös Nordean asiakkailta Credit24.fi-sivuilla.

Pikavippi on tässä lainapalvelussa nimellä Joustolimiitti.

Hae Credit24 joustolimiitti lainaa tästä

Credit24 Online palvelun tarjoaa MCB Finance Finland Oy. Yritys on rekisteröity luotonantaja ja mukana Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisterissä ja saanut luvan myöntää kulutusluottoja Suomessa. MCB Finance on palvellut yli 700 000 laina-asiakasta rahoitustarpeissa ja tarjonnut asiakkailleen rahoitusta luottotuotteillaan turvallisesti Suomessa vuodesta 2005 alkaen.

Asiakaspalvelu on auki arkisin kello 9 – 17:00
Puhelinnumero: 0800 144 344
Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi
Osoite: Malminkatu 28, 00100 Helsinki

This entry was posted in Pikalainat. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *