Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on kulutusluottojen välittäjäyritys. Freedom Rahoituksesta voi hakea hieman suurempaa pienlainaa ns. kulutusluottoa, joka voi olla arvoltaan 500 – 20 000 euroa. Freedom Rahoitus on koonnut saman katon alle monia kulutusluottoa myöntäviä yrityksiä ja heiltä voi yhdellä lainan hakemisella saada itselleen parhaimman lainavaihtoehdon. Freedom Rahoitus kilpailuttaa asiakkaansa puolesta eri kulutusluottojen myöntäjiä ja palvelu ei maksa asiakkaalle mitään.

Jotta saa kulutusluottoa Freedom Rahoituksen kautta, on oltava 25-vuotias ja raha-asiat täytyy olla aiemmin hoidettu moitteettomasti. Freedom Rahoituksen asiakkaalla on oltava myös säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 1500 euroa kuukaudessa. Lainaa ei voi saada pelkästään tekstiviestillä, vaan hakemus on täytettävä internetissä tai otettava yhteyttä Freedom Rahoitukseen puhelimitse. Freedom Rahoituksen puhelinpalvelu on avoinna maanantaista torstaihin kello 9 – 17 ja perjantaisin kello 9 – 15.

Freedom Rahoituksen lainojen korot ovat hieman matalammat kuin varsinaisilla pikavippiyrityksillä. Lainojen korot ovat yleensä sidottuja euriboriin ja alimmillaan korko saattaa olla 6 % luokkaa. Laina-aikojen pituuden voi vapaasti sopia itselleen sopivaksi. Freedom Rahoituksen lainojen takaisin maksu ajat vaihtelevat yhdestä kuukaudesta jopa 12 vuoteen.

Freedom Rahoitus on Pohjoismainen yhtiö, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2009 alkaen. Freedom Rahoitus on Pohjoismaiden suurin lainojen välittäjä, jolla on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *