BigBank

BigBank on virolainen pankki, joka on erikoistunut kulutusluottoihin sekä määräaikaisiin talletuksiin. BigBankin pääkonttori on Virossa ja sivuliikkeitä sillä on Suomessa, Latviassa ja Liettuassa. Se tarjoaa palveluja myös Saksassa ja Itävallassa. BigBank on perustettu Suomeen lokakuussa 2009 ja joulukuussa Suomeen avattiin ensimmäinen palvelukonttori, joka sijaitsee Helsingin Kampissa.

BigBank on joustavampi kuin monet muut Suomessa toimivat alan yritykset. Sieltä saa lainaa aivan minkä tahansa pankin asiakas. Oman pankkitilin ei siis tarvitse olla BigBankissa. Jos asiakkaalle tulee maksuvaikeuksia, niin BigBank voi myöntää hieman lyhennysvapaata, joko niin että maksaa pelkkiä korkoja tai niin että ei maksa mitään. Lainan voi myös maksaa takaisin ihan milloin tahansa ennen eräpäivää. Lainaa voivat saada BigBankista myös ulkomaalaiset, joilla on oleskelulupa Suomessa. Lainanhakijan ei siis tarvitse olla Suomen kansalainen.

Lainahakemuksen voi jättää BigBankin verkkosivuilta tai soittamalla heille. Yhteystiedot löytyvät selkeästi heidän verkkosivuiltaan. Lainaa voi saada 3100 – 50 000 euroa. Big Bankin pieni laina on välillä 1000 – 3000 euroa. Piemmän lainan takaisinmaksuajan voi itse valita väliltä 36 – 60 kuukautta. BigBankin verkkosivuilta näkee hyvin selkeästi, että kuinka paljon laina tulee maksamaan. Siellä on mainittu korot, sopimuspalkkiot sekä tilinhoitomaksut.

Jos et ole tyytyväinen hakemaasi lainaan, voit Bigbankin asiakkaana palauttaa lainasumman 60 päivän aikana täysin ilman kuluja!

Kuinka Bigbankista voi hakea lainaa?

  • Suomalainen henkilö, jolla on ikää vähintään 22 vuotta
  • Sinulla ei ole maksuhäiriöitä ja olet hoitanut taloutesi ilman moitteita
  • Kuukausituloja sinulla tulisi olla vähintään 1200 euroa kuukaudessa. (Nämä voivat olla palkkatuloja tai eläkettä)

Pienemmän lainan saat nyt yksinkertaisemmin kuluttomana tästä pankista. Maksat vain etukäteen sovittua kiinteää kuukausihintaa eli lainan takaisinmaksu summaa. Kuukausierä ei vaihdu kesken lainakauden eikä tässä rahoituksessa ole muita kuluja. Voit siis turvallisesti lainata sen verran kuin tarvitset juuri nyt rahaa ja tiedät aina etukäteen kuinka paljon lainanlyhennyksiin menee rahaa kuukausittain.

Tämä auttaa omien menojen ennakoinnissa ja onnistut paremmin pääsemään eroon veloistasi.

Esimerkiksi 1000 euron laina 36 kuukauden takaisinmaksuajalla sinun kuukausimaksusi on 37,14 € / kk. Tällöin maksat lainaa takaisin 3 vuoden aikana 1337, 04 €. Mieti tarkkaan kuinka paljon tarvitset lainaa ja ota sitä vain oikeaan tarpeeseen. Lainarahalla huvittelu ei ole järkevää ja ylimääräisistä lainoista kannattaa päästä eroon.

Mitä tarvitaan hakemiseen?

Voit tehdä hakemuksen ilman liitteitä, mutta joudut toimittamaan ne myöhemmin prosessissa. Jos sinulla on kiire saada rahat heti, niin toimita palkkakuitti, eläketodistus tai yrittäjän viimeisin tilinpäätös heti hakemuksessa.

Kuinka nopeasti rahat siirretään tilille?

Hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat ovat tilillä viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Muista, että lainoja maksetaan vain klo 7 – 23 välisenä aikana. Voit täyttää ja lähettää hakemuksen kuitenkin milloin tahansa ja hyväksytty laina maksetaan seuraavana arkipäivänä.

Jos olet velkaantunut useampaan eri paikkaan ja maksat useita erilaisia kulutusluottoja, osamaksuja tai pikavippejä, sinun kannattaa miettiä lainojen yhdistämistä. Yhdistämällä pienemmät velkasi pääset eroon ylimääräisistä lainanhoitokuluista ja voit saada enemmän rahaa käyttöösi kuukausipalkastasi.

BigBank on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo 25 vuotta.

Yllä olevalla lainalaskurilla voit vertailla ja kilpailuttaa myös BigBankin lainat. Yhdellä yksinkertaisella hakemuksella saat lainatarjoukset BigBankista sekä 20 muusta pankista ja rahoitusyhtiöistä. Tarkita aina halvin lainatarjous vertailemalla eri pankkeja.

Aloita lainavertailu tästä.

Comments are closed.