Rahat heti tilille

Tuliko yllättävä meno ja pankkitilin saldo näyttää melkein nollaa? Joskus rahantarve yllättää hyvätuloisenkin ihmisen tai perheen ja tarvitaan rahaa helposti ja nopeasti. Perinteisesti rahaa sai vain paikallisessa pankin konttorissa käymällä itse paikan päällä.

Onneksi pankkilainan hakemiselle on myös nopeampi vaihtoehto.

Rahaa nopeasti tilille

Tarvitsetko rahat heti tilille eikä sinulla ole aikaa odottaa montaa päivää lainahakemuksia täyttäessä? Netissä voit nopeasti hakea rahoitusta omiin tarpeisiin. Samalla voit myös kilpailuttaa eri rahoituslaitokset ja saada rahaa halvemmalla kilpailutuksen ansiosta.

Valitse vain haluamasi rahasumma laskurista ja kuinka pitkän maksuajan tarvitset. Kun hakemus on täytetty ja lähetetty saat tarjoukset eri pankeilta nopeasti – jopa minuuteissa. Sinun tarvitsee vain hyväksyä paras tarjous ja saat rahat tilille jopa minuuteissa.

Onko sinulla pankkitili Nordeassa tai OP:ssa ja mietit miten nopeasti rahat siirtyvät toisesta pankista omalle tilillesi? Pankkien välillä rahojen siirtämisessä voi mennä muutama arkipäivä, mutta onneksi useimmilla rahoitusyhtiöillä on tilit monessa eri pankissa, joten saat hyväksymäsi lainan nopeasti samasta pankista. Näin sinun ei tarvitse odotella turhaan rahojen siirtymistä pankkien välillä.

Rahalainan hakeminen on vaivatonta eikä itse hakemuksen lähettäminen maksa sinulle mitään. Voit siis huoletta tarkistaa minkälaisilla ehdoilla voisit saada lainaa nopeasti tilille. Lainaa voi myös hakea ilman vakuuksia. Liitteenä tarvitaan yleensä vähintään palkkakuitti tai eläketodistus, joten aivan ilman liitteitä ei rahaa voi hakea.

Yleensä etsitään pientä ja nopeaa rahoitusta eli pikavippiä. Pikavippi rahaa saa myös tilille heti, mutta haettavien lainasummien koko on kasvanut viime vuosina johtuen lainsäädännöstä. Ennen pienimpiä summia pystyi hakemaan aina 100 eurosta alkaen, mutta nykyään suositumpia tuotteita ovat olleet niin sanotut kulutusluotot ja saldot, jossa haettavat summat ovat alkaneet 1000 eurosta. 

Onko mahdollista saada isompi laina myös nopeasti tilille?

Suurempien summien kohdalla kannattaa hakemus täyttää huolellisesti ja ilmoittaa myös rinnakkaishakija tai riittävästi vakuuksia. Myös isommat nettotulot eli palkka auttavat isomman lainasumman hakemisessa ja myönteisen päätöksen saamisessa. Kun saat myönteisen päätöksen hakemuksesi pohjalta saat myös isomman lainan rahat heti tilille.

Mieti tarkkaan kuinka paljon rahaa tarvitset.

Autonkorjaukseen menee paljon rahaa

Hae vain sen verran kuin juuri nyt tarvitset, niin saat helpommin hyviä tarjouksia rahoitusyhtiöiltä ja nopeammin siirron tilille. Hyvin hoidetut raha-asiat auttavat nopean rahan saamisessa, joten omasta taloudesta kannattaa aina pitää hyvää huolta. Koskaan ei tiedä mihin kaikkeen tarvitsee pikalainaa. 

  • Perheessä voi tulla sairastumisia.
  • Autonkorjaukseen voi tarvita nopeasti rahaa, jotta pääsee töihin tienaamaan.
  • Kodin tai mökin remontissa tai rakennusprojektissa voi tulla yllättäviä kuluja, joihin ei ole osannut varautua.
  • Yrittäjällä voi olla kuluja ennen kuin voi laskuttaa tehdystä työstä ja yritykselle ei voi suoraan hakea lainaa.

Tarvitsen rahaa heti – miten toimin?

  1. Valitse sopivan lainasumma – valitse summa 2000 – 60000 € väliltä
  2. Täytä hakemus huolellisesti – hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin
  3. Hyväksy paras lainatarjous – hakemuksen lähetyksen jälkeen saat rahat tilille

Netissä hakeminen on helpottanut monen arkea ja tehnyt prosessista todella nopeaa. Sivustomme kautta voit samalla kilpailuttaa monta eri rahoittajaa ja saat aina sinulle sopivimman lainan kauttamme. Huomaa kuitenkin, että vaikka rahan hakeminen on mahdollista mihin aikaan tahansa, voit saada rahat tilillesi vain klo 7 ja 23 välisenä aikana. Tämä rahoitus on kaikilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä, koska se on määrätty Suomen laissa. 

Tee siis hakemus heti, jotta saat rahat silloin kun niitä tarvitset

Comments are closed.