Santander

Santander Consumer Finance Oy rahoittaa erityisesti ajoneuvoja ja autokauppaa. Santander tarjoaa myös kulutusluottoja ja Visa-kortteja.

Santander on Euroopan suurin pankki, jolla on toimintaa 47 eri maassa. Sen pääkonttori sijaitsee Madridissa Espanjassa. Santander osti Suomen GE Money Oy:n vuonna 2009 ja sen toimipaikka sijaitsee Helsingissä.

Santander tarjoaa vakuudetonta lainaa 2000 – 50 000 euroa. Maksuajan voi valita itse ja se voi olla jopa 10 vuotta. Lainan korko on sidottu 3 kk:n euriboriin ja korko on kaikille sama. Jos hakee lainaa yli 20 000, niin lainanhakijalta edellytetään asunnon omistamista ja vakaata tulotasoa. Muutoin lainanhakemisen edellytyksiä ovat 26 vuoden ikä, osoite vakituisesti Suomessa, ei maksuhäiriömerkintöjä sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Tuloja täytyy olla vähintään 1375 euroa kuukaudessa. Santanderista saa nopeiten haettua lainaa tunnistautumalla Santanderin webpalveluun omilla verkkopankkitunnuksilla.

Santanderin Visa Classic korttia voi hakea joko luotto-ominaisuudella tai pelkästään käyttörajalla. Kortti on vuosimaksuton ja sen korko on yksi markkinoiden alhaisimpia 3 kk:n euribor + 5 %.

Santanderin asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9 – 16.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *