Lainaa pankkitunnuksilla

Verkossa lainaa voi hakea turvallisesti pankkitunnuksilla. Tupas-palvelulla tunnistautuminen on turvallista ja luotettavaa lainayrityksille sekä hakijalle. Pankkitunnuksilla saat lainaa heti ja nopeasti omalle tilille etkä joudu maksamaan lainan hakemisesta ylimääräisiä kuluja.

Nykyinen pikavippilaki ei salli kalliiden tekstiviestien lähettämistä pikavippiyritykseen, joten lainan hakemisesta ei voida periä suuria maksuja tekstiviestillä. Pikalainoja kannattaa kuitenkin vertailla, koska vippien hinnoissa on suuria eroja.

Lista yrityksistä, josta saat lainaa verkkopankkitunnuksilla

[table id=2 hide_columns=”7″ /]

Miksi verkkopankkitunnuksia tarvitaan lainahakemuksessa?

Lainayritykset haluavat varmistua hakijan henkilöllisyydestä ja siitä, että hänellä on pankkitili Suomessa. Varmin tapa varmistua lainanhakijan henkilöllisyydestä Suomessa on käyttää verkkopankkiin liitettyä tunnistautumista eli Tupas-varmennepalvelua.

Kun lainanhakija siirtyy lainasivustolta oman verkkopankin kirjautumissivulle ja syöttää oman verkkopankin kirjautumisavaimet, niin pankki hoitaa hakijan tunnistautumisen. Pankki ei välitä pankkitietoja lainayritykseen eikä muita tietoja kuin hakijan henkilöllisyyden, jota tarvitaan lainan hakuprosessissa.

Lainan hakijan ei tarvitse olla saman pankin asiakas, josta pikalaina maksetaan hakijan tilille. Oman verkkopankin kautta hoidetaan ainoastaan tunnistautuminen ja laina maksetaan omalle pankkitilille lainayrityksen omalta tililtä. Jos oma pankkitili on eri pankissa kuin yrityksen, josta laina otetaan, niin tilisiirrossa voi kestää muutama pankkipäivä.

Pikavippi ilman verkkopankkitunnuksia

Monessa lainayrityksessä pikavippiä ei saa haettua ilman verkkopankkitunnuksia. Melkein jokainen pikavippi-palvelu käyttää verkkopankkitunnuksia henkilön tunnistautumiseen. Näin luotonantajayritys voi varmistaa hakijan henkilöllisyyden verkkohakemuksella tehtävässä lainahakemuksessa. Muuten henkilön tunnistautuminen pitäisi hoitaa käymällä yrityksessä ja esitettävä henkilötodistus.

Esimerkiksi Ferratum pikalainapalvelussa on mahdollista tehdä tunnistautuminen Mobiilivarmenne palvelussa. Tässä tunnistautumisessa tarvitaan vain puhelinnumero, jolla varmennus tehdään. Mobiilivarmenne voidaan ottaa käyttöön oman operaattorin verkkopalvelussa ja se toimii seuraavilla operaattoreilla Elisa, DNA ja Sonera. Mobiilivarmennetta voi käyttää myös muissa verkkopalveluissa, joissa tarvitaan henkilötunnistautumista.

Pikavippi ilman verkkopankkitunnuksia onnistuu monessa yrityksessä vanhoille asiakkaille. Kun tunnistautuminen pankkitunnuksilla on tehty ensimmäisen lainan hakemisen yhteydessä, voidaan jatkossa pikavipit myöntää ilman pankkitunnuksia.

Vanhoille asiakkaille käytetään yleensä puhelinnumeron ja oman PIN-koodin yhdistelmää lainan hakemisessa. Unohtuneen PIN-koodin voi usein hakea myös uudestaan omalla puhelinnumerolla, jos sitä ei muista sillä hetkellä.

Tupas pankkitunnukset

Tupas-varmennuspalvelulla tehtävät lainahakemukset ovat hakijalle maksuttomia. Lakimuutoksen jälkeen pikavippiyritykset eivät saa veloittaa hakijalta erillisiä maksuja, kun haetaan lainaa tupas pankkitunnuksilla. Verkkohakemus on ilmainen eikä siitä voi veloittaa lisämaksuja. Varmennusviestejä voidaan lähettää tekstiviestillä lainayrityksestä, mutta ne eivät maksa hakijalle mitään.

Tupas-verkkohakemus ja tunnistautuminen ovat hakijalle turvallinen ja ilmainen tapa hakea lainaa.

Vippi verkkohakemuksella ja pankkitunnuksilla

Vipin eli pienlainan hakeminen oman pankin verkkotunnuksilla on nopeaa. Lainaprosessi kulkee yleensä samalla tavalla kaikissa yrityksissä. Hakuprosessi on seuraavanlainen.

  • Valitaan haettavan lainan määrä
  • Tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla
  • Lainayritys tekee lainapäätöksen
  • Rahat siirretään hakijan tilille

Hakijan omalla pankilla ei ole väliä lainanhaussa. Tunnuksia käytetään ainoastaan tunnistautumiseen ja laina maksetaan hakijan tilille vaikka yrityksen pankki olisi eri kuin hakijan. Jos pienlaina maksetaan eri pankista, niin rahojen siirtymisessä voi mennä pari päivää. Yleensä rahat siirtyvät heti lainan hyväksymisen jälkeen.

Lainoja maksetaan nykyisen lainsäädännön mukaan kello 7 – 23 välisenä aikana.

Lainaa voi saada melkein kuka tahansa, jolla on luottotiedot kunnossa ja suomalainen verkkopankki sekä tunnukset verkkopankkiin. Muista aina tarkastaa lainaehdot, koska yritys josta otat lainaa verkkotunnuksilla ei välttämättä ole pankki ja sopimus on aina lainaajan ja yrityksen välinen. Isommissa lainoissa tarvitaan myös toinen hakija tai takaaja lainan myöntämistä varten.

This entry was posted in Pikalainat. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *