Rahaa lainaksi

Rahalainat.com auttaa sinua saamaan laina rahaa nopasti ja halvalla.

Voit kilpailuttaa lainantarjoajat yllä olevalla lomakkeella ja saat netistä rahaa lainaksi jopa saman päivän aikana.

Kuka voi lainata rahaa?

 • Olet vähintään 20 vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.
 • Sinulla on tuloja joko palkkana tai eläkkeenä.
 • Voit maksaa rahalainan takaisin sovitussa maksuaikataulussa

Nopea ja turvallinen lainaaminen

Rahan lainaaminen netistä on turvallista ja huoletonta. Sinun ei tarvitse huolehtia liikaa mihin käytät rahat ja minkälaisia vakuuksia tarvitset. Täytät vain suojatun ja turvallisen lomakkeen, johon annat tietosi luotettaville rahalaitoksille ja pankeille. Saat sähköpostiisi sinulle räätälöidyt lainatarjoukset ja voit valita rauhassa sinulle sopivimman lainan ilman paineita. Voit myös päättää lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, että et haluakkaan tällä hetkellä rahaa. Et siis sitoudu mihinkään, kun täytät hakemuksen sivuillamme ja et joudu maksamaan turhasta.

Vertaile ja päätä rauhassa minkälaisen rahalainan haluat.

Esimerkkejä erisuuruisista rahalainoista ja kuukausieristä, kun haet lainaa 7 vuoden ajalle:

Lainasumma Kuukausierä
2500 euroa40 €/kkHae
5500 euroa92 €/kk Hae
7500 euroa124 €/kk Hae
9500 euroa156 €/kk Hae
12 500 euroa179 €/kk Hae
15 500 euroa221 €/kk Hae

Lainasummat ovat suuntaa-antavia ja jokainen lainahakemus käsitellään erikseen ja tarjotaan henkilön tietojen perusteella juuri sopivaa summaa ja takaisinmaksuaikaa.

Miten lainaan rahaa netistä?

Lainan hakeminen on todella helppoa eikä sinun tarvitse poistua kotoa mennäksesi pankkiin hakemaan rahaa.

Voit täyttää lainahakemuksen milloin tahansa silloin kuin sinulle sopii. Valitse aina sellainen hakemasi summa, jonka kuukausierät voit maksaa takaisin rahoitusyhtiölle hakemassasi laina-ajassa.

laina rahaa

Lainasopimus täytetään seuraavasti:

 1. Valitse haluamasi rahasumma ja laina-aika 1-15 vuotta
 2. Täytä hakemus huolellisesti netissä
 3. Valitse haluamasi lainatarjous sinulle lähetetyistä tarjouksista
 4. Saat rahat tilillesi hyväksyttyäsi rahalainan

Onnistuneen hakemukseen tarvitaan pankkitunnukset sekä mahdollisesti liitteitä palkkakuitistasi tai eläkkeestäsi. Voit hakea rahaa netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Muista kuitenkin, että isompien lainojen saamiseen tarvitaan joko todella hyvät kuukausitulot tai takaajia sekä vakuuksia varmistamaan rahoitusyhtiölle, että voit maksaa rahat takaisin kaikissa tilanteissa. Suosittelemme miettimään saisitko hakemukseen yhteishakijan, koska silloin voit saada paremman tarjouksen ja alhaisemmat korot rahalainalle sekä pidemmän maksuajan.

Mihin kannattaa hakea rahalainaa verkosta?

Yllättävät elämäntilanteet ovat yleisin syy, kun ihmisten tarvitsee lainata rahaa. Aina taloustilannetta ei voi kokonaan ennakoida etukäteen vaan akuutit rahoitustilanteet voivat tulla nopeasti eteen. Ensimmäisenä kannattaa aina miettiä miten muuten voisi rahoittaa äkilliset rahantarpeet.

 • Voitko myydä omaisuutta tai tavaroita?
 • Onko sinulla jossain tilillä tai rahastossa ylimääräistä rahaa?
 • Voitko luopua autosta hetkeksi?
 • Onko sinun mahdollista tehdä keikkatyötä tai ylitöitä extra rahan saamiseksi?

Jos mikään näistä rahanhankintakeinoista ei ole juuri nyt mahdollista, voit viimeisenä oljenkortena miettiä rahan lainaamista netin kautta.

Laina rahaa kannattaa käyttää vain pakollisiin menoihin ja hankintoihin.

Usein sairaskulut ja hammaslääkärilaskut ovat tällaisia yllättäviä kulueriä, jonka hoitamiseen tarvitaan valuuttaa äkisti. Jos tarvitset autoa työmatkoihin ja itse töiden tekemiseen, niin silloin auton korjauksiin täytyy löytyä aina jonkun verran rahaa. Yrittäjillä oman auton käyttö on yleensä pakollista päivittäin.

Kodinkoneista jääkaappi ja pakastin ovat nykyään välttämättömiä laitteita, joita ilman on vaikea elää ja säilyttää ruokaa. Uuni ja liesi pitää myös toimia, mutta ehkä ilman mikroaaltouunia voi hetken elää. Nämä pienet hankinnat voit toivottavasti hankkia ilman lainaa säästöillä.

Rahaa ei kannata lainata pelkästään elämyksiä varten ellet tiedä, että voit maksaa ne nopeasti takaisin eikä sinulle kerry paljon korkokuluja. Lomamatkat ja ylellisten hankintojen rahoitus, kuten puhelimet ja televisiot sekä tietokoneet kannattaa säästää etukäteen, jotta et maksa niistä turhaan.

Remontit ovat isoja kulueriä, joten niiden rahoituksessa voidaan hyvin käyttää lainarahaa. Jos et saa yhdistettyä remonttilainaa nykyiseen asuntolainaasi tai et saa tällä hetkellä asutonlainaa vuokra-asunnossa, voit hakea rahaa netistä ja kilpailuttaa lainantarjoajat ja löytää halvimman rahoituksen helposti.

Myös käytetyn auton käsirahaa varten voit hakea luottoa netistä, jos sinulla ei ole tarvittavaa summaa säästettynä.

Kannattaako lainata rahaa sukulaisilta tai ystäviltä?

rahaa-lainaksi
Sukulaisilta lainaaminen

Rahan lainaaminen sukulaisilta voi kuulostaa hyvältä idealta. Joskus se voi olla jopa ainoa vaihtoehto, jos omat luottotiedot ovat menneet ja et saa lainaa pankista tai muista lainapalveluista. Sukulaiset kuitenkaan tuskin lainaavat sinulle isoja summia, jos rahatilanteesi on mennyt näin huonoon kuntoon. Silloin kannattaa hakeutua velkajärjestelyyn ja hakea esimerkiksi sosiaalista luottoja Takuusäätiöstä.

Ennen kuin olet jo menettänyt luottotiedot lainojen takia, kannattaa hoitaa oma talous kuntoon ja karsia lainamenoja mahdollisimman tehokkaasti. Parhaiten tämä onnistuu yhdistämällä lainasi yhdeksi velaksi, niin saat huomattavasti säästöjä kuluissa ja koroissa.

Jos mietit kannattaako sinun lainata sukulaisellesi rahaa, kannattaa pitää mielessä että et välttämättä saa rahojasi takaisin – ainakaan aivan heti. Yksi esimerkki on Australiasta, jossa äiti lainasi pojalleen rahaa siinä uskossa että poika maksaa rahat takaisin.

Poika kuitenkin luuli saavansa rahat lahjoituksena asunnon ostamista varten, joten äidille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin hakea rahojaan takaisin oikeusteitse. Oikeus määräsi pojan maksamaan velkansa kokonaan takaisin korkojen kera. Kannattaa siis lainata vain sen verran rahaa sukulaiselle, jonka olet valmis menettämään tai jonka takaisin saamisella ei ole kiirettä. Lainaamisen sijaan voitkin neuvoa ystävääsi miettimään vaihtoehtoja lainaamiselle ja ohjata esimerkiksi kilpailuttamaan ja yhdistämään vanhat lainat yhdeksi, jotta hän ei joutuisi velkakierteeseen.

Comments are closed.