Miten luottokorttia haetaan?

Ensimmäisenä kannattaa tutustua eri luottokortteihin huolellisesti ja miettiä, että mikä kortti vastaa parhaiten juuri omia tarpeita. Kannattaa huomioida vuosimaksut sekä miettiä, että käyttääkö korttiaan ensisijaisesti ulkomailla maksamiseen vai tarvitseeko luottolimiittiä ihan kotimaisiin kuukausittaisiin menoihinsa?

Visa-korttia ja MasterCardia haetaan oman pankin kautta. Ne voi molemmat yhdistää halutessaan omaan pankkikorttiinsa. Diners Club –korttia ja American Express –korttia haetaan niiltä yhtiöiltä suoraan. Heidän verkkosivustoiltaan löytyy korttihakemukset, jotka voi kätevästi täyttää suoraan kotoaan käsin internetin välityksellä. Diners Clubilla ja Amexilla on myös palvelupuhelinnumerot, joihin voi soittaa jos on jotain kysyttävää luottokorteista.

Korttihakemukseen täyttyy täyttää kaikki omat tietonsa huolellisesti ja vastauksen kortin myöntämiselle saa yleensä varsin nopeasti. Korttia voi sitten käyttää heti sen saatuaan ja matkavakuutus sekä kortin muut mahdolliset edut astuvat myös voimaan samantien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *