Visa Electron

Visa Electron ei ole luottokortti, mutta se käy maksuvälineenä myös ulkomailla. Visa Electron on maksukortti, jossa asiakkaan ostokset ja käteisnostot tehdään suoraan tililtä, sen jälkeen kun on tehty automaattinen katetarkistus. Kortissa ei ole maksuaikaominaisuutta, vaan sitä voi käyttää vain oman tilin sallimissa puitteissa.

Visa Electron käy maksuvälineenä nykyään yhä useammassa paikassa ympäri maailman. Sillä voi myös maksaa internetkaupoissa, jos asiakas liittää korttinsa Verified by Visa –palveluun.

Visa Electron eroaa tavallisesta pankkikortista siten, että siinä asiakkaan tili on aina mahdollisimman ajantasainen ja vaaraa ylittää tilinsä ei ole. Visa Electronia käytettäessä ostoksista tulee heti katevaraus asiakkaan tilille, kun taas tavallista pankkikorttia käyttäessä katevaraus tehdään yleensä vain suurista ostoksista. Jotkut liikkeet jotka hyväksyvät pankkikortin maksuvälineenä, eivät välttämättä hyväksy Visa electronia, koska he eivät ole liittyneet online maksujärjestelmään.

Visa Electron –korttia voi hakea omasta pankistaan. Myös alaikäinen voi saada Visa Electronin huoltajan suostumuksella. Katso tiedot Visa luottokortista, jos olet kiinnostunut myös luotto-ominaisuudesta tai maksuaikakortista, jossa ei ole luottoa, mutta silti aikaa maksaa omat ostokset myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *