Pikalaina 400 e vertailu

Rahalainat.com teki vertailun 400 euron suuruisista pikalainoista markkinoilla. Katso taulukosta mikä pikalaina on sinulle halvin vaihtoehto. Mukana on myös eri takaisinmaksuaikataulut eli voit suunnitella omiin tarpeisiin ja elämäntilanteeseen sopivimman lainan ja luotonantajan.

Pikalainojen vertailu kannattaa tehdä myös 400 euron kohdalla, koska erot eri pikavippiyritysten välillä ovat suuria. Joku voi antaa 400 euroa ilman kuluja, mutta taikaisinmaksuaikaa ei ole paljon tai laina on saatavissa vain uusille asiakkaille. Toisaalta pitkä maksuaika nostaa lainan kokonaishintaa ja maksat siis enemmän 400 eur lainastasi takaisin yritykselle.

400 € lainan saamisessa voi tulla myös ikäraja vastaan varsinkin, jos olet alle 20-vuotias tai juuri 18 vuotta täyttänyt.

400 euron pikalainavertailu taulukko
[table id=1 filter=”400e” hide_columns=”5,6,7,10″ /]

Tämän suuruisia pikalainoja saa ilman takaajia tai vakuuksia. Lainaa haetaan verkkopankkitunnuksilla yrityksen kotisivuilta ja saat lainan heti pankkitilillesi. Lainoja myönnetään ja maksetaan tilille lain antamien rajojen puitteissa joka päivä kello 7-23.

Miten haet 400 euron lainaa?

  • Valitse itsellesi paras vaihtoehto listasta ja klikkaa ”Lainaa”-painiketta
  • Yrityksen sivuilla valitse lainan summaksi 400 euroa ja haluamasi laina-aika lomakkeelta
  • Pikalaina yrityksen hakuprosessista siirryt verkkopankkiin tunnistautumaan omilla verkkopankkitunnuksillasi.
  • Tunnistautumisen jälkeen lainayritys päättää oletko luottokelpoinen
  • Jos luottohäiriömerkintöjä ei ole, olet Suomen kansalainen ja ikäsi riittää lainaan, 400 euroa maksetaan tilillesi yleensä noin 15 minuutin sisällä.

Halvin kuukausierä tässä lainasummassa laskee jopa niin alas kuin 12 €/kk, mutta silloin joudut maksamaan viiden vuoden aikana takaisin jopa 720 euroa. Halvimmat pikalainat ovat tosiaankin nopeita maksuaikataulullaan, koska ne täytyy maksaa takaisin jo seuraavassa kuussa. Tällöin lainan voi saada kuitenkin jopa ilman korkoja ja kuluja, jos et ole aikaisemmin lainannut kyseisestä yrityksestä.

Alunperin pikavipit tulevatkin lanoista pay day loan, joka otettiin palkkojen välissä ja maksettiin sitten heti pois, kun seuraava palkka tuli tilille. Nyt monilla on mahdollisuus saada niin sanotusti palkkaennakkoa yllättäviin menoihin eivätkä lainanhoitokulut ole niin isoja, kunhan maksaa sen pikaisesti kokonaan pois.

Hyvään taloudenhoitoon kuuluu, ettei elä liikaa luotolla ja että oma kuukausipalkka riittää omiin menoihin. Jos huomaat usein ottavasi pikalainaa omiin pakollisiin menoihin, niin kannattaa kääntyä lainaneuvojan puoleen. Pitkäaikainen lainauskierre ei ole hyväksi, mutta välillä voit tarvita rahaa pikaisesti, jolloin 400 euron pikalaina auttaa hyvin.

This entry was posted in Pikalainat. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *