A-Vippi

A-Vippi mainostaa olevansa luotettava sekä turvallinen kotimainen lainapalvelu. A-vipistä voi saada 40, 80 ja 160 euron pikavippejä. Jos on alle 21-vuotias ja hakee ensimmäistä kertaa lainaa A-Vipistä, niin lainaa voi saada ainoastaan 40 euroa. Yli 21-vuotias voi saada lainaa ensimmäistä kertaa joko 40 euroa tai 80 euroa. Kun lainat on maksettu takaisin ajallaan niin alle 21-vuotias voi saada myös 80 euron lainan ja yli 21-vuotias voi saada 160 euron lainan. Jos lainoja ei maksa takaisin ajallaan, niin jatkossa on vaikeampaa saada A-Vipistä uudelleen pikavippiä.

A-vipistä voi saada ainoastaan yhden lainan kerrallaan, koska se ei halua aiheuttaa asiakkailleen taloudellista ahdinkoa. Heidän internet-sivuillaan on myös apua velkaantuneille ihmisille. A-Vippi on luotettava yritys ja se on iloinen siitä, että pikalainayrityksiä valvotaan nykyään tarkasti. Turvallinen ja vastuullinen toiminta ovat heidän yrityksensä tärkeimmät periaatteet.

A-Vipistä saa lainaa täyttämällä hakemuksen heidän verkkosivuillaan www.a-vippi.fi. Jos on saanut lainaa aiemminkin A-Vipistä, niin lainaa voi saada myös tekstiviestin lähettämällä. A-Vippi on avoinna arkipäivisin kello 8-23 ja viikonloppuisin kello 9-21.

Ege-Finance on yritys, jonka alla A-Vippi.fi toimii. Yritys on täysin suomalainen. Heidän internet-sivustonsa on hyvin selkeä ja helppokäyttöinen. Lainojen todelliset vuosikorot sekä lainaehdot ovat selkeästi esillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *