Ainalaina

Ainalaina on suomalainen pikavippiyritys, joka on toiminut vuodesta 2006 saakka. Ainalainalle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä siitä, että yritys on täysin suomalainen.

Ainalainasta voi saada pikavippejä 50 eurosta 1000 euroon saakka. Jos hakee pikavippiä Ainalainasta ensimmäistä kertaa, niin lainaa voi saada joko 50 euroa tai 100 euroa. Samoin alle 21-vuotiaat voivat saada ainoastaan 50 euron lainoja. Kun on Ainalainan vanha asiakas ja hoitanut takaisinmaksut ajallaan, niin pikavippiä voi saada jopa 1000 euroa. Pikalainan voi saada kätevästi täyttämällä hakemuksen Ainalainan verkkosivuilla tai lähettämällä tekstiviestin. Pikalainan voi ottaa Ainalainasta joko kahden viikon tai yhden kuukauden maksuajalla. Kuukauden vipin voi halutessaan maksaa takaisin kahdessa erässä.

Ainalaina on avoinna aina 24 h vuorokaudessa 7 päivänä viikossa. Ainalaina mainostaa olevansa nopean palvelun yritys. Rahat ovat asiakkaan tilillä puolessa tunnissa. Jotta voi saada pikavipin Ainalainasta, on henkilön oltava Suomen kansalainen ja omistettava julkinen matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili.  Ainalainan asiakkaan on oltava myös 19 vuotta täyttänyt.

Ainalainan verkkosivuilla on paljon tietoa asioista ja lainojen kulut sekä vuosikorot on selkeästi mainittu. Ainalaina on yksi Suomen suosituimmista pikalainapalveluista ja se mainostaa itseään ahkerasti mediassa, minkä takia moni suomalainen tietää sen.

Ainalainaan voi soittaa, lähettää tekstiviestihakemuksen tai täyttää verkkohakemuksen. Varsinkin vanhoille asiakkaille verkkohakemuksen täyttäminen on hyvin helppoa. Heille voi myös lähettää sähköpostia, joihin vastataan toimistoaikana. Puhelinpalvelu on avoinna 24 h vuorokaudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *