Arkivippi

Arkivippi voi auttaa päivittäisessä elämässä, kun rahantarve on suuri ja tarvitaan rahaa nopeasti.

Voit vertailla eri lainayrityksiä helposti yhdellä hakemuksella ja valita sinulle parhaan lainan elämäntilanteeseesi. Vanhoja kalliita pikavippejä ja pienlainoja ei kannata ottaa, koska normaalissa kulutusluotossa lainankorko on alhaisempi ja säästät rahaa, kun valitset järkevän kokoisen lainan.

Aloita lainojen vertailu ilmaisella hakemuksella, jonka täyttäminen ei vie kauaa.

Saat lainatarjoukset heti sähköpostiisi usealta eri rahoituslaitokselta ja voit valita sinulle edullisimman rahalainan.

Kilpailuta rahalaina helposti ja turvallisesti netissä.

Hae lainaa

rahalainat.com

Tietoa vanhasta arkivippi-palvelusta, joka tarjosi pikavippejä aikaisemmin muutaman eri yrityksen omistamana.

Arkivipistä voivat hakea lainaa ainoastaan heidän vanhat asiakkaansa, sillä ainakin 09/10 lakisääteinen pankkitunnistautumispalvelu oli vielä poissa käytöstä.

Arkivippi myöntää pikavippejä suuruudeltaan 50 – 300 euroa. Vipin laina-ajat vaihtelevat 7 ja 28 vuorokauden välillä. Vippiä voi hakea 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on julkinen matkapuhelinliittymä. Hakijan luottotietojen täytyy myös olla kunnossa.

Arkivipin verkkosivuilta löytyy selkeä taulukko lainojen kuluista. Esimerkiksi kun vippaa 50 euron vippi 7 vuorokaudeksi, niin takaisin täytyy maksaa 80,60 euroa. Todellinen vuosikorko on tällöin 3191 %. Tekstiviestin lähettäminen lainaa hakiessa maksaa 3,00 euroa per viesti.

Arkivippi mainostaa, että rahat ovat tilillä 10 minuutissa ja että palvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Suomessa ei kuitenkaan lain mukaan voi maksaa pikavippiä yöaikaan kello 23-07 välillä.

Arkivipin omistaa yritys nimeltään TEC Trust Equity Capital Oy. Arkivipin verkkosivuilta löytyy asiakaspalvelun puhelinnumero, mutta yhteystiedoista ei löydy yrityksen osoitetta.

Yksi yritys, joka omisti tämän palvelun oli Streamflood Oy. Se tarjosi pikavippejä 50, 100, 150, 200, 250 ja 300 euron suuruisina. Ennen kuin asiakas pystyi ottamaan uutta pikalainaa Arkivipistä piti maksaa takaisin kaikki vanhat lainat, jotka oli otettu saman Streamflood Oy yrityksen omistamasta toisesta vippipalvelusta. Laina-aika vipillä oli 7 – 28 päivää ja rahalaina piti maksaa pois yhdessä erässä. Tämä säästi kyllä lainakuluissa, kun korot eivät kertyneet pitkän ajan aikana kohtuuttoman suuriksi.

Todelliset korot tällä pikalainapalelulla olivat 923 – 3191 prosentin välillä. Nykyään kulutusluottojen korot ovat sentään järkevällä tasolla.

Jos sinulla on vielä Arkivipin tai muiden pikavippiyritysten kalliita pikavippejä maksettavana, kannattaa ne maksaa pois yhdistelylainalla heti. Lainojen yhdistäminen on kannattavaa, koska siinä säästää rahaa eikä maksa turhan korkeita lainakuluja ja korkoja.Comments are closed.