Ege.fi

Ege on suomalainen yritys, joka tarjoaa pikavippejä. Uusi asiakas voi saada Egestä pikavippiä joko 50 euroa tai 100 euroa. Jos on lainannut aiemminkin, niin lainaa voi saada 50 euroa – 1000 euroa. Ege.fi:stä voi saadaa pikalainaa 50 – 300 euroa ja pienlainaa 400 – 1000 euroa.

Ege.fi myöntää lainaa 19-vuotta täyttäneille ja luottokelpoisille henkilöille. Lainanhakijan tulee olla myös suomalainen ja omistaa julkinen matkapuhelinliittymä. Jos lainanhakijalla on yrityspuhelinliittymä, prepaid-liittymä tai salainen numero, niin lainaa voi hakea siten, että tunnistautuu lainanhakupalveluun pankin TUPAS-tunnuksilla.

Lainaa voi hakea Egen internetsivuilla olevalla verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Kun pikalainapäätös on tehty, niin asiakkaalle tulee siitä ilmoitus tekstiviestillä. Sen jälkeen viestiin täytyy vastata ”Kyllä” kolmen tunnin kuluessa ja sen jälkeen pikavipin saa tililleen parissa minuutissa.

Takaisinmaksua varten Ege lähettää laskun joko sähköpostin tai postin mukana. Takaisinmaksun voi hoitaa joko 14 päivän tai 30 päivän kuluttua tai kahdessa erässä 14 päivän jaksoissa. Lainaan voi hakea lisää maksuaikaa aina 8 päivän jaksoissa kerrallaan. Ege toimii vastuullisesti, eikä myönnä asiakkaalleen uutta lainaa ennen kuin vanha laina on maksettu kokonaan takaisin.

Ege.fi sivustolla on tarkasti kerrottu lainan kulut todellisine vuosikorkoineen.

Ege on avoinna arkisin kello 8 – 23 ja viikonloppuisin kello 9 – 21.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *