Everyday

Everyday myöntää 300 euron lainoja. Summan voi nostaa tililleen kerralla tai vaihtoehtoisesti voi nostaa haluamiaan summia vaikka joka päivä. Miniminosto on 20 euroa ja siitä ylöspäin voi tehdä nostoja yhden euron tarkkuudella. Everydayn laina on kuin luottokortti kännykässä.

Everyday on suomalainen yritys, jonka omistaa OPR-Vakuus Oy. Sen toimipaikka on Helsingissä.

Everyday lainan voi saada jokainen, joka on Suomessa asuva suomalainen ja jolla ei ole maksuhäiriöitä. Lainanhakijalla täytyy myös olla suomalainen pankkitili sekä suomalainen julkinen matkapuhelinliittymä. Ikärajat Everydayn asiakkaille ovat 18 – 75 vuotta.

Everydayssa ei ole mitään kuukausi- tai vuosimaksua, vaan jokaisesta nostosta maksetaan erikseen. Nostoprovisio on 10 % nostettavasta summasta ja lisäksi aina 5 € per maksuerä. Hakemiseen liittyvät kulut eli tekstiviesti (1,5 €) maksetaan puhelinlaskussa.

Everyday laskuttaa jokaisen noston omalla laskulla. Laskun voi maksaa joko kerrallaan tai sitten kahdessa tai kolmessa maksuerässä. Ja aina kun on maksanut osan 300 eurosta takaisin, niin käyttöön palautuu sen suuruinen optio uuteen lainanostoon.

Everyday on avoinna arkisin kello 10 – 17, jolloin Everyday käsittelee lainahakemuksia. Nostoja lainastaan voi tehdä joka päivä kello 8 -22, jolloin saa rahansa käyttöön saman tien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *