Ferratum

Ferratum mainostaa olevansa maailman rehellisin pikalainayritys. Ferratum panostaa siihen, että heidän kaikki hintansa ovat rehellisesti esillä ja he eivät peri mitään piilokuluja, joista asiakas ei tiedä etukäteen. Ferratum eroaa monesta muusta pikalainayrityksestä siinä, että lainan hakeminen heiltä ei maksa mitään. Heidän palvelupuhelimeensa soittaminen maksaa myös ainoastaan paikallispuhelumaksun.

Saadakseen pikavipin Ferratumilta on oltava 18-vuotias, luottokelpoinen ja hoitanut raha-asiansa aiemmin moitteettomasti.

Ferratumilta voi saada pikalainaa 50 – 400 euroa, jos on uusi asiakas. Vanhat asiakkaat voivat saada pikalainaa 50 – 1000 euroa. Lainaa voi hakea näppärästi tekstiviestillä tai heidän verkkosivuillaan. Laina-ajan asiakas voi valita itse ja se voi olla joko 15, 30, 60 tai 90 vuorokautta.

Jos asiakas haluaa lainata pikavippiä esimerkiksi 50 euroa ja hän valitsee maksuajaksi 15 vuorokautta, niin lainan kokonaiskustannukseksi tulee ainoastaan 7 euroa. Se lienee markkinoiden edullisin korko. Ja lisäksi ei tule mitään tekstiviestikuluja tai lainanhakemiskuluja.

Ferratum on avoinna maanantaista lauantaihin kello 8 – 21 ja sunnuntaisin 12 – 18. Pikavippiä voi hakea myös yöllä tai muulloin Ferratumin ollessa suljettuna, mutta lain mukaan vippi maksetaan asiakkaan tilille näinä aukioloaikoina.

Ferratum Finland Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka toimipaikka sijaitsee Helsingissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *