Hetilainaa

Hetilainaa tarjoaa isoja pikavippejä hieman pidemmällä maksuajalla. Hetilainaa myöntää 500 € – 2000 € pikalainoja ilman takaajia tai vakuuksia. Kaikilla vipeillä voi sopia itselleen parhaimman laina-ajan, joka voi olla 6 kuukautta – 12 kuukautta.

Lainaa voi hakea puhelimitse, jolloin lainapaperit lähetetään postiin kirjattuna kirjeenä, jossa asiakkaan henkilötiedot tarkistetaan. Lainaa voi myös hakea webhakemuksella, jonne tunnistaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Palvelu toimii vain Sampo Pankin verkkopankkitunnuksilla.

Hetilainaa myöntää pikalainoja jos seuraavat vaatimukset täyttyvät: ikää on oltava vähintään 18 vuotta, pysyvä asuinpaikka on Suomessa, luottotiedot ovat kunnossa ja tulot ovat säännölliset.

Lainan kiinteä korko on 15 %, lainan järjestelypalkkio on aina 120 € ja tilinhoitomaksu on 5 € per kuukausi. Esimerkiksi 2000 euron pikalainalla 12 kk maksuajalla tulee todelliseksi vuosikoroksi noin 31 %.

Hetilainaan asiakaspalvelu on avoinna ma – to klo 9 – 16 ja pe klo 9 – 15.30

Hetilainaa.fi:n omistaa yritys nimeltään Fenno. Sen osoite on Itämerenkadulla Helsingissä. Fenno on osa AS LHV Pankkia, joka on virolainen investointipankki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *