Laatulaina

Laatulaina on pikavippiyritys, joka myöntää 50, 100, 150, 200, 250 ja 300 euron pikalainoja. Takaisinmaksuajan voi valita itse ja se voi olla 7 vuorokaudesta 28 vuorokauteen. Lainan kulu määräytyy valitun takaisinmaksuajan perusteella ja Laatulainan internet-sivuilla on selvästi merkattu kunkin lainan kulut. Vaikka lainan maksaisi takaisin aiemmin, niin alkuperäiset lainakulut on kuitenkin maksettava. Jos esimerkiksi lainaa 50 euroa 14 päivän maksuajalla, niin lainan kulut ovat 35,70 euroa. Tekstiviesti maksaa 3 euroa ja se maksetaan matkapuhelinlaskussa.

Uusi asiakas voi hakea lainaa tunnistautumalla Laatulainan pankkipalveluun Osuuspankin pankkitunnisteilla tai soittamalla heidän puhelinpalveluunsa. Vanha asiakas voi hakea lainaa joko tekstiviestillä tai weblomakkeella.

Laatulainasta voi hakea pikalainaa 19-vuotiaat Suomen kansalaiset, joiden luottotiedot ovat kunnossa ja joilla on julkinen matkapuhelinliittymä. Jos omistaa ainoastaan prepaid-liittymän, niin Laatulainasta ei voi hakea lainaa.

Laatulainan takana on suomalainen yritys DVB Investment Oy ja heidän asiakaspalvelunsa on avoinna joka päivä kello 8 – 23. Puhelu maksaa 0,96 euroa min. + ppm.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *