Lainatalo

Lainatalo tarjoaa pikavippejä suuruudeltaan 30€, 50€, 80€, 160€, 240€, 360€ ja 480€. Ensimmäinen vippi Lainatalosta voi olla joko 30€ tai 50€ ja kun on sen takaisinmaksun hoitanut kunniallisesti, niin voi saada portaittain suurempia vippejä. Vanha vippi täytyy olla maksettu takaisin kokonaan ennen kuin voi saada uuden vipin. Laina-aika on aina 14 päivää.

Lainatalosta voi hakea pikavippiä jokainen 18 vuotta täyttänyt, jonka luottotiedot ovat kunnossa ja jolla on pankkitili suomalaisessa pankissa.

Ensimmäisellä kerralla Lainatalon palveluun tunnistaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Siitä saa käyttöönsä pin-koodin, jolla sitten haetaan lainaa tekstiviestitse. Tekstiviestit maksavat 5 € per viesti.

Lainan kulut ovat suuret, kun laskee mukaan kalliit tekstiviestit. Esimerkiksi 50 euron laina tulee maksamaan 19 euroa + tekstiviestikulut.

Lainatalo on osa Amex Rahoitus Oy:tä ja sen osoite on Espoossa. Lainatalolla on asiakaspalvelupuhelin, jonne soittaminen maksaa 1,95€+pvm. Lainatalon websivustolla ei ole mainintaa asiakaspalvelupuhelimen aukioloajoista. Lainapalvelu on avoinna 24 h vuorokaudessa ja yöllä haetut vipit maksetaan seuraavana aamuna kello 7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *