PlussaVippi

PlussaVippi on pikalainayritys, joka on erikoistunut lyhytaikaisiin pikavippeihin. PlussaVippi tarjoaa 50, 100, 150, 200, 250 sekä 300 euron pikavippejä. Laina-ajat vaihtelevat 7 päivästä 28 päivään.

Jos on uusi asiakas, niin pikavippiä voi hakea Osuuspankin pankkitunnisteilla. Jatkossa lainanhaku onnistuu myös tekstiviestillä. Kun saa myönteisen lainapäätöksen, niin rahat tulevat tilille hyvin nopeasti ja takaisinmaksulasku tulee myöhemmin PlussaVipin asiakkaan kotiosoitteeseen.

Jotta voi hakea pikalainaa PlussaVipistä, on oltava 19-vuotias sekä Suomen kansalainen. Luottotietojen tulee myös olla kunnossa sekä hakijalla täytyy olla matkapuhelin omissa nimissään.

PlussaVipin verkkosivuilla on taulukko pikavippien kuluista vuosikorkoineen. Sieltä näkee kätevästi, että paljon vippi tulee maksamaan. Esimerkiksi 100 euroa 14 päiväksi tulee maksamaan 41,65 euroa, joten takaisin tulee maksaa 141,65 euroa. Lisäksi kustannuksia tulee tekstiviesteistä, joista veloitetaan 3 € per viesti ja ne maksetaan omassa puhelinlaskussa.

Lisäksi PlussaVipin verkkosivuilla on yhteystietoja, jotka auttavat velkaantuneita ihmisiä heidän velkaongelmissaan.

PlussaVipin asiakaspalvelu on avoinna päivittäin kello 7 – 23.

Yritys PlussaVipin takana on DVB Investment Oy.

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *