Rahahana

Rahahana mainostaa itseään siten, että ”vihdoinkin on rahahanat auki”. Rahahana on pikavippiyritys, joka tarjoaa 50 euron – 250 euron pikavippejä. Uudet nuoret 18 – 21 –vuotiaat asiakkaat voivat hakea Rahahanasta aluksi vain 50 € pikavippiä ja jatkossa 50 € tai 100 € pikavippejä. Yli 21-vuotiaiden ensimmäinen pikavippi voi olla 50 € tai 100 € ja jatkossa lainaa voi saada kerrallaan aina 50 euroa enemmän. Uutta vippiä ei voi saada ennen kuin entinen vippi on maksettu kokonaan takaisin. Lainaa voi hakea joko weblomakkeella, tekstiviestillä tai soittamalla Rahahanan asiakaspalveluun. Lainapäätös lähetetään tekstiviestillä asiakkaalle ja asiakkaan täytyy vielä kuitata viesti. Sen jälkeen rahat ovat asiakkaan tilillä parissa minuutissa.

Rahahana myöntää pikalainoja 18-vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka ovat luottokelpoisia. Rahahanan asiakkaalla tulee myös olla matkapuhelinliittymä omalla nimellään.

Rahahanan pikavipeillä on aina 14 vuorokauden takaisinmaksuaika. Eräpäivää pystyy kuitenkin siirtämään 8 päivää eteenpäin tekstiviestin lähettämällä. Eräpäivän siirto maksaa lainasummasta riippuen 9 – 17 euroa. Eräpäivää voi siirtää myös uudelleen, kunhan edellisen siirron kulut on maksettu. Rahahanan internet-sivuilla on selkeästi ilmoitettu pikavipin kulut sekä todelliset vuosikorot. Esimerkiksi 50 euron vipistä kertyy kuluja 10 euroa, jolloin todellinen vuosikorko on 521 %. 100 euron vipistä kulut ovat 20 € ja todellinen vuosikorko on edelleen 521 %. Tekstiviestit maksavat 1,90 € per viesti ja pikavippiä haettaessa niitä tarvitaan aina kaksi kappaletta.

Rahahanan asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8 – 22 ja lauantaisin kelli 10 – 21 ja tällöin vippejä myös maksetaan.

Rahahanan taustalla on suomalainen yritys Lauroo Finance Oy, jonka toimipaikka on Helsingissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *