Rahatalo

Rahatalo myöntää 30 €, 50 €, 80 €, 160 €, 240 €, 360 € ja 480 € pikavippejä ilman takauksia tai vakuuksia. Uudet asiakkaat voivat saada joko 30 € tai 50 € pikavipin. Pikalainapalvelu on avoinna aina, mutta yöllä klo 23-07 välillä haetut vipit tilitetään aamulla.

Rahatalon pikavippiä voi hakea lähettämällä tekstiviestin heidän puhelinpalveluunsa. Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja DNA:n liittymissä. Lisäksi matkapuhelinliittymä on oltava asiakkaan omissa nimissä. Ensimmäisellä kerralla, kun hakee pikavippiä Rahatalossa, täytyy tehdä lainmukainen tunnistautuminen omilla verkkopankkitunnuksilla. Tekstiviestit ovat melko kalliita. Ne maksavat 5 euroa per viesti ja lainan hakemiseen kuluu 2 tekstiviestiä.

Rahatalosta voi hakea pikavippiä jokainen yli 18-vuotias, luottokelpoinen, Suomen kansalainen, jolla on oma tili sekä matkapuhelinliittymä.

Rahatalon vippien laina-aika on aina 14 päivää. Jos vippaa esimerkiksi 50 euroa, niin lainan kulu on 19 euroa + tekstiviestikulut. Todellinen vuosikorko, jonka Rahatalo ilmoittaa on tällöin 1512 %.

Rahatalon postiosoite on Espoossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *