Rahavippi

Rahavippi tarjoaa pikalainoja suuruudeltaan 20 € – 1000 €. Ensimmäinen vippi on aina 20 € ja kun on sen hoitanut moitteettomasti, niin voi hakea portaittain aina suurempia vippejä.

Rahavippiä haetaan tekstiviestillä tai webhakemuksella. Tekstiviestipalvelu toimii silloin, kun asiakkaalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen kännykkäliittymä. Ensimmäisellä lainanhakukerralla täytyy tunnistautua Rahavipin palveluun omilla verkkopankkitunnuksillaan ja siitä saa käyttöönsä pin-koodin, jolla lainaa haetaan. Tunnistautuminen näyttää toimivan vain Osuuspankin ja Aktiapankin verkkotunnuksilla, joten Rahavipin asiakkaalla on oltava tili jommassakummassa näistä. Tekstiviestit maksavat 1,90 euroa per viesti ja hakiakseen lainaa tarvitsee lähettää kaksi tekstiviestiä.

Edellytykset saada Rahavipiltä pikavippiä ovat 18 vuoden ikä, luottokelpoisuus, henkilökohtainen matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili. 18-20 –vuotias voi hakea 20 – 400 euron vippiä ja yli 20-vuotias myös 500 – 100 euron vippiä.

Jos vippaa Rahavipistä esimerkiksi 40 euroa 14 päiväksi, niin lainan kustannukset ovat 16 euroa + tekstiviestikulut. Rahavippi ilmoittaa todelliseksi vuosikoroksi 1291 %.

Rahalainan lainapalvelu on avoinna vuorokauden ympäri ja yöllä haetut lainat maksetaan aamuseitsemältä.

Rahavippi.fi:n omistaa vaasalainen yritys Oy MR Capital AB. Yrityksellä ei ole asiakaspalvelupuhelinnumeroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *