Reissuluotto

Reissuluotto.fi on eräs Suomen vanhimmista pikalainayrityksistä. Reissuluotto tarjoaa luotettavasti pikalainoja suuruudeltaan 60 € – 700 €. Alussa voi saada Reissuluotosta vippiä enintään 250 euroa ja siitä lainattava summa nousee portaittain ylöspäin 50 eurolla aina kun on maksanut edellisen lainan sovitusti takaisin. Kaikkien lainojen takaisinmaksuaika on 30 vuorokautta.

Reissuluotosta voi hakea pikalainaa, kun on 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa. Vaatimuksiin kuuluu myös, että asiakkaalla on oltava tili jossakin suomalaisessa pankissa sekä julkinen matkapuhelinliittymä.

Kun hakee ensimmäistä kertaa pikaluottoa Reissuluotosta, niin lainanhakijan täytyy tunnistautua Reissuluoton järjestelmään omilla verkkopankkitunnuksillaan. Siitä asiakas saa oman pin-koodin, minkä jälkeen lainaa haetaan tekstiviestillä. Lainatekstiviesti maksaa 1,90 € ja niitä tarvitaan lainan hakemiseen kaksi kappaletta.

Jos lainaa Reissuluotosta pikavippiä esimerkiksi 60 euroa 30 vuorokaudeksi, niin kuluja tulee 25 euroa. Tällöin vuosikorko on 576 %. Jos ei pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa 30 päivässä, niin eräpäivää on mahdollista siirtää 5 päivällä eteenpäin ja siitä veloitetaan erikseen.

Reissuluoton asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 – 21 ja viikonloppuisin kello 11 – 19. Lainahakemuksia voi lähettää myös muina aikoina ja hakemukset käsitellään sitten seuraavana aukiolohetkenä. Jos lainahakemuksen jättää silloin, kun Reissuluoton asiakaspalvelu on avoinna, niin rahat saa tililleen saman tien.

J.W. Yhtiöt Oy omistaa Reissuluotto.fi:n. Se on suomalainen yritys, jonka toimipaikka sijaitsee Lahdessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *