Sopulaina

Sopulaina tarjoaa pikavippejä suuruudeltaan 50 – 300 euroa. Laina ajan voi valita 7 – 28 vuorokauden väliltä. Jos hakee Sopulainaa ensimmäistä kertaa, niin on oltava tili Osuuspankissa, koska vain heidän verkkopankkitunnuksillaan pääsee tunnistautumaan Sopulainan webjärjestelmään. Jatkossa lainaa saa myös tekstiviestillä tai soittamalla Sopulainan asiakaspalveluun. Tekstiviestin lähettäminen maksaa 3 euroa per viesti.

Jotta voi hakea pikavippiä Sopulainasta, on oltava vähintään 19-vuotias ja Suomen kansalainen. Lainanhakijalla täytyy myös olla matkapuhelinliittymä omissa nimissään sekä luottotiedot kunnossa.

Sopulainan verkkosivuilla on eritelty eri suuruisten pikavippien kulut todellisine vuosikorkoineen. Esimerkiksi 50 euron pikavippi 7 vuorokaudeksi tulee maksamaan 80,60 euroa ja 14 vuorokaudeksi 85,70 euroa. Todellinen vuosikorko 50 euron vipistä 7 vuorokaudeksi on 3191 %.

Sopulaina on kotimainen lainan tarjoaja, jonka taustalla on yritys DVB Investment Oy. Heidän verkkosivuillaan ei ole mainintaa yrityksen toimipaikasta. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä kello 7 – 23.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *