TrustBuddy 100 – 600 euron lainat

TrustBuddy.fi lainaa asiakkaille 100 – 600 euroa. Yritys on suuri pörssinoteerattu pikalainayhtiö, joka on perustettu vuonna 2009 Norjassa. Trustbuddy tarjoaa lyhytaikaisia vertaislainoja yksityisille ja kuluttajille.

Ideana yrityksellä on toimia lainanantajien ja lainanottajien kohtaamispaikkana.

Vertaislainapalvelussa sijoittajat ovat investoineet rahaa yritykseen ja yritys hoitaa luoton antamisen. Näin sijoittajien ei tarvitse valita lainansaajia ja luottopäätöksen tekeminen onnistuu nopeammin. TrustBuddy lainan saamiseen tarvitaan suomalainen matkapuhelinliittymä ja verkkopankkitunnukset sekä luottotiedot pitää olla kunnossa.

[table id=1 filter=”trustbuddy” hide_columns=”5,6,7,10″ /]

Kuinka paljon lainaa voi saada TrusBuddy palvelusta?

Kaikki lainanhakijat voivat valita haettavan lainasumman 100 ja 600 euron väliltä. Summan voi valita 50 euron välein.

Miten lainan korko määräytyy?

Trustbuddyn kautta otetut pikalainat voi maksaa takaisin ilman kuluja 14 päivän kuluessa. 600 euron lainassa pienen nimelliskorko on 19,33 % eli takaisin täytyy maksaa 716 euroa. Todellinen vuosikorko tämän suuruisessa lainassa on 733,95 %. Verkkosivuilla voit kätevästi katsoa haluamasi lainasumman kulut, koska kulut määräytyvät haetun lainan mukaan sekä haluaako laina-aikaa pidentää. 100 euron lainaa voi pidentää 19 euron hinnalla 30 päivää eteenpäin.

Kuinka paljon on maksuaikaa TrustBuddy pikalainoilla?

Lainan voi maksaa takaisin ilman kuluja 1-14 päivän sisällä. Normaalisti laina maksetaan takaisin 30 päivän päästä, mutta laina aikaa voi pidentää joko 30 päivää tai 12 kuukautta. Jos haluat lainan mahdollisimman halvalla, niin laina kannattaa maksaa heti takaisin tai viimeistään kuukauden kuluttua, jotta et joudu maksamaan kalliita lainan siirto maksuja. Lainan pidennys maksaa aina ja mitä enemmän lainaa pidentää sitä enemmän tulee kustannuksia lainan takaisinmaksussa.

Kuinka nopeasti TrustBuddy rahat ovat tilillä?

Jos sinulla on tili Danske Bankissa, on pikavippi tililläsi ennen kello 13 tehdyille hakemuksille samana päivänä. Muiden pankkien tilisiirroissa menee 1-3 päivää, ennen kuin rahat ovat tilillä. Jos teet lainahakemuksen kello 13 jälkeen, niin rahat ovat Danske Bankin tilillä seuraavan päivän aikana viimeistään kello 17:30. Lainahakemukset kannatta tehdä arkipäivänä, koska viikonloppuisin lainoja ei makseta.

TrustBuddy tiedot

Asiakastuki +358 40 184 1644
sähköposti: suomi@trustbuddy.com
Kotisivut www.trustbuddy.fi

Wallingatan 12, SE 111 60 Tukholma
NASDAQ OMX First North –pörssiyhtio vuodesta 2011

Hae lainaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *