Vippi.net

Vippi.net on suunnattu täysi-ikäisille suomalaisille. Vippi.net mainostaa, että he auttavat silloin, jos kukkarolle tulee haasteita ja äkillinen rahantarve yllättää. Vipistä saa lyhytaikaisia pikalainoja joustavilla takaisinmaksuajoilla. He tarjoavat 50 euron – 1000 euron suuruisia vippejä. Takaisinmaksuajat ovat 14 – 90 vuorokautta.  Myönnetyn lainasumman suuruus riippuu lainanhakijan iästä, sekä siitä että onko hän lainannut Vipiltä jo aiemmin ja hoitanut takaisinmaksun hyvin vai onko hän uusi asiakas. Yli 500 euron pikavippiä voivat hakea vain yli 23-vuotiaat ja maksuaika on aina 90 vuorokautta.

Vippi.netiin voi jättää hakemuksen sähköisesti milloin vain ja he käsittelevät hakemuksia joka päivä kello 7 – 23. Vipin internetpalvelu on luotettava, sillä sinne tunnistaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Lainaa voi myös hakea tekstiviestillä tai soittamalla Vipin asiakaspalveluun.

Vipistä voi hakea pikavippiä kun on 18-vuotias, vakituinen osoite on Suomessa, luottokelpoisuus on kunnossa sekä omistaa julkisen matkapuhelinliittymän. Vippi.net tarkistaa jokaisen lainanhakijan luottokelpoisuuden luottotietorekisteristä.

Vippi.net verkkosivuilta löytyy selkeästi tiedot pikavippien kuluista todellisine vuosikorkoineen. Esimerkiksi 50 euron pikavippi 14 vuorokaudeksi tulee maksamaan 62 euroa. Todellinen vuosikorko on silloin 626 %. 100 euroa 14 vuorokaudeksi puolestaan tulee maksamaan asiakkaalle 120 euroa ja todellinen vuosikorko on silloin 521 %.

Vippi.netin taustalla on suomalainen yritys OK Money Finance Oy, jonka toimipaikka sijaitsee Turussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *