Vippiluotto

Vippiluotto tarjoaa pikavippejä, joilla on pitkä maksuaika, joko 30 tai 60 vuorokautta.

Vippiluotosta voi hakea pikavippiä, jos on yli 20-vuotias, Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa.

Kun lainaa ensimmäisen kerran Vippiluotosta rahaa, niin alle 23-vuotiaat voivat ottaa vippiä enintään 200 euroa ja yli 23-vuotiaat voivat ottaa enintään 300 euroa. Kun on Vippiluoton vanha asiakas, joka on suorittanut edellisen lainan takaisinmaksun ajallaan, niin lainasumma nousee ylöspäin portaittain, niin että pikalainaa voi saada ilman vakuutta jopa 1000 euroa.

Kun on vipannut Vippiluotosta 60 – 500 euroa, niin laina tulee maksaa takaisin 30 vuorokaudessa.  600 – 1000 euron lainat maksetaan takaisin kahdessa yhtä suuressa maksuerässä niin, että ensimmäinen 30 vrk kuluttua ja toinen 60 vrk:n kuluttua lainan ottamisesta.

Vippiluotto on avoinna arkisin kello 9 – 21 ja viikonloppuisin kello 11 – 19.

Jos vippaa Vippiluotolta esimerkiksi 60 euroa 30 vuorokaudeksi niin tulee takaisin maksaa 75 euroa ja tällöin todellinen vuosikorko on 576 %

Vippiluottoa hakiessaan asiakkaan tulee tunnistautua Vippiluoton palveluun verkkopankkitunnuksillaan. Tämän jälkeen hän saa käyttöönsä oman pin-koodin ja sitten lainahakemuksen voi lähettää tekstiviestillä. Viestin lähetys maksaa 1,90 € per viesti. Lainan hakemiseen tarvitsee lähettää yhteensä kaksi tekstiviestiä.

Vippiluotto.fi:n omistaa yritys nimeltään Luoteen Sirtox Oy ja sen osoite on Hollolassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *