Vippitili

Vippitili tarjoaa pikavippejä suuruudeltaan 50, 100, 150, 200, 250 ja 300 euroa. Lainalle voi valita takaisinmaksuajan 7 – 28 vuorokauden väliltä.

Vippitilistä voi hakea lainaa, jos on 19 vuotta täyttänyt ja Suomen kansalainen. Luottotietojen tulee myös olla kunnossa ja hakijalla täytyy olla julkinen matkapuhelinliittymä.

Jos hakee lainaa ensimmäistä kertaa, niin Vippitilin palveluun voi tunnistautua ainoastaan Osuuspankin pankkitunnisteilla. Jatkossa pikavipin hakeminen onnistuu kätevästi myös tekstiviestillä tai weblomakkeella.

Vippitilin sivustolla on kerrottu selkeästi pikavipin kulut. Esimerkiksi 50 euron pikavippi 7 vuorokaudeksi tulee maksamaan 80,60 euroa ja vastaava summa 14 vuorokaudeksi tulee maksamaan 85,70 euroa. Todelliset vuosikorot tälle summalle näiksi laina-ajoiksi ovat 3191 % ja 1861 %. Tekstiviestin hinta on 3 € per viesti. Vippi täytyy maksaa kokonaan takaisin, ennen kuin voi saada uuden vipin Vippitilistä.

Vippitilin taustalla on suomalainen yritys DVB Investment Oy ja sen toimipaikka sijaitsee Helsingissä. Asiakaspalvelu on avoinna päivittäin kello 7 – 23.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *