Vivus

Vivus.fi tarjoaa pikalainoja todella hyvin ehdoin. Uusi asiakas saa pienemmän lainan kuin kulutusluottoja tarjoavilta yrityksiltä. Lainasumma ja -aika ovat markkinoiden pienimmät ja sopivat useimmille, jotka eivät halua ottaa liian suuria rahalainoja taakakseen.

Vivus pienlainavertailu

Kuinka paljon Vivus.fi:stä saa lainaa?

Uusille asiakkaille annetaan aika maksimissaan 600 euron suuruinen laina. Pienin laina, jonka palvelusta voi uutena asiakkaana saada on 300 euroa. Vivuksen asiakkaat voivat siis jatkossa nostaa erikokoisia lainoja.

Minkälaisia lainasummia Vivus.fi osoitteesta saa nyt tilille?

LainasummaLaina-aikaHae nyt
3004 kkLainaa 300 €
350 4 kk Lainaa 350 €
400 4 kk Lainaa 400 €
450 4 kk Lainaa 450 €
500 4 kk Lainaa 500 €
550 4 kk Lainaa 550 €
600 4 kk Lainaa 600 €

Kuinka paljon on vivus.fi korko?

Uuden kulutusluoton eli lainan korko on aina nolla prosenttia. Nykyisille asiakkaille myönettävän lainan korko riippuu takaisinmaksu aikataulusta. Esimerkiksi 2010 euron lainan todellinen vuosikorko on 30 päivän maksuajalla 446 %.

Nykyään vuosikorko näissä rahoituksissa on uuden vuoden 2019 korkolain mukainen ja vuosikorko lainalla on 20%. Tämän lisäksi on tilinhoitomaksuja sekä avausmaksu, mutta nekään eivät koskaan ylitä 150 euroa vuoden aikana. Tämä on selkeästi halvempaa luottoa kuin aikaisemmat pikavipit ja muut korkean koron lainatuotteet vielä muutama vuosi sitten. Lainalaskurilla näet selkeästi mikä on koko takaisin maksettava lainasumma ja kuinka paljon lisäkulut lainalla ovat.

Kuinka nopeasti Vivuksen laina pitää maksaa takaisin?

Vivus tarjoaa lainoja lyhyellä maksuaikataululla, mutta eroaa muista yrityksistä pienemmillä lainasummilla.

Kaikille Vivus-lainat maksetaan neljän kuukauden aikana pois. Eräpäivät ovat kerran kuukaudessa.

Kuinka nopeasti Vivus.fi rahat ovat tilillä?

Ensimmäinen laina täytyy hakea verkosta ja rahat siirtyvät tilillesi automaattisesti 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen myöntämisestä. Lainoja myönnetään maksupalvelun aukioloaikana kello 7-23:00.

Onko Vivus.fi pikalaina luotettava?

Vivus on osa 4finance konsernia, joka toimii Suomen lisäksi monissa muissa maissa kuten Ruotsissa, Tanskassa, Liettuassa ja Britanniassa. Käyntiosoiteena Suomessa on kirjattu Mikonkatu 15B, 00100 Helsinki.

Vivus.fi ja sen emoyritys 4finance lupaavat noudattaa Suomen lakia ja rahoitusalaan kuuluvia määräyksiä.

Asiakaspalvelu on auki Arkisin klo 9-17

Lainapalvelu on käytössä päivittäin klo 7-23.

Myös chat on käytössä toimistoaikoina Vivuksen asiakaspalvelu-sivuilla.

Lisätietoja yrityksestä saa Vivuksen nettisivuilta.

Aikaisemmin Vivus toimi nimellä SMScredit.

Vivus.fi lainaehdot lyhyesti

Lainanhakijan osoite pitää olla Suomessa.
Vivus lainaa 20-vuotiaalle eikä henkilöllä saa olla luottotietohäiriöistä merkintöjä.
Maksua ja hakua varten tarvitaan verkkopankkitili sekä pankkitunnukset. Lainaa varten rekisteröidytään ja tunnistaudutaan verkkopankissa TUPAS-tunnistautumisen kautta. Vivus-lainaa ei voi hakea suoraan matkapuhelimella, soittamalla tai tekstiviestillä ennen kuin palveluun on rekisteröitynyt.

Kuten huomaat, niin Vivuksen lainat ovat todella yksinkertaiset ja suoraviivaiset. Vivus myös noudattaa uutta korkolakia ja tarjoaa pienlainoja myös korkolakiuudistuksen jälkeen.

Muilta toimijoilta täytyy hakea huomattavasti isompia lainasummia, joten Vivus laina on lähimpänä pikavippiä. Korot ovat vain selkeästi halvemmat kuin entisissä pikavipeissä, joten siinä mielessä tämä lainatuote on selkeästi halvempi ja saat nopeasti pienen lainan ilman vakuuksia tältä lainantarjoajalta.

Aina ei ole tarvetta isolle lainalle. Pienen rahalainan maksuaikataulu on myös lyhyt, joten et joudu pitkään velkakierteeseen, kun maksat rahat nopeasti takaisin neljän kuukauden aikana. Tämä helpottaa omaa rahatilannettasi ja voit saada taloutesi paremmin kuntoon ilman suurempia rahahuolia.

Ole tarkka mihin käytät tämän pienlainan, jotta et ota lainaa turhaan. Käytä rahat vain todelliseen tarpeeseen, kuten yllättävään rahan menoon. Velkarahalla ei kannata kohentaa omaa elämäntilannetta tuhlaamalla sitä turhuuksiin tai hetken shoppailuun. Pienellä rahasummalla voit vaikka korjata auton ja saada sen katsastuksesta läpi. Myös hammaslääkärin tai lääkärin maksut voivat tulla yllättäen vastaan ennen palkkapäivää.

Joskus yrittäjäkin voi tarvita pikaisesti rahoitusta hankintoihin, jotta saa tehtyä jo sovitun keikan loppuun. Yrittää saa usein palkan töistä vasta projektin päätteeksi ja aina ei tilillä ole katetta hankintoja varten.

Hae Vivus-lainaa täältä

Comments are closed.