Suomen Pienlainayhdistys

Suomen Pienlainayhdistys on yhdistys, joka kehittää Suomen pienlainatoimintaa eli käytännössä pikavippitoimintaa. Yhdistys tiedottaa asioista, jotka liittyvät pienlainatoimintaan sekä hoitaa yhteiskuntasuhteita. Eräs tärkeä missio on myös lisätä alan yleistä arvostusta.

Suomen Pienlainayhdistys on perustettu vuonna 2007. Osa Suomessa toimivista pikavippiyrityksistä kuuluu Suomen Pienlainayhdistykseen ja ne ovat sitoutuneita noudattamaan yhdistyksen määrittelemiä sääntöjä. Pienlainayhdistyksen jäsenyyttä ei voi saada ellei ole eettisesti oikein toimiva sekä vilpitön yritys.

Ensimmäinen pelisääntö on se, että pikalainan kustannukset ilmoitetaan avoimesti todellisine vuosikorkoineen. Mitään piilokuluja ei siis saa lisätä, eikä asiakasta saa johtaa harhaan, niin kuin jotkin alalla toimivat yritykset tekevät. Yhdistyksen jäseneksi pääsevät vain nuhteettomat, vakavaraiset ja hyvämaineiset henkilöt. Pelisääntöjen mukaan lainaa ei myönnetä yöaikaan eikä ennen kuin vanha laina on maksettu takaisin. Asiakkaan 18 vuoden ikä täytyy myös tarkastaa. Yrityksen yhteystiedot täytyy ilmoittaa markkinoissa sekä internet-sivustolla. Asiakkaiden yhteydenottoihin täytyy myös vastata nopeasti kello 9 – 16 välisinä aikoina.

Suomen Pienlainayhdistyksen jäseniä ovat muun muassa:

This entry was posted in Pikalainat and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *