Vippien vertailu kannattaa

Ennen kuin hakee vippiä, niin kannattaa miettiä tarkkaan, että kuinka paljon rahaa tarvitsee. Koskaan ei kannata vipata rahaa yli minimitarpeensa, koska jokainen euro lisää maksaa enemmän. Pikavippien vertailu onnistuu kätevästi netissä.

Vippiyrityksiä on Suomen markkinoillakin useita kymmeniä ja jokaisella niillä on omat tapansa toimia. Nyt uuden lain myötä vippien vertailu on entisestä hieman helpottunut, koska vippiyritysten on mainittava lainojen todelliset vuosikorot internetsivustollaan. Kannattaa aina vertailla todellisia vuosikorkoja eikä yksittäisiä summia. Todellisessa vuosikorossa täytyy lain mukaan olla mukana kaikki vippiin liittyvät kulut.

Vippi kannattaa aina hakea webhakemuksella, koska tekstiviestin lähettäminen saattaa olla hyvinkin kallista. Jotkut pikavippiyritykset veloittavat tekstiviesteistä jopa 4-5 euroa per viesti. Ja lainan hakemiseen saattaa joutua käyttämään montakin viestiä. Lisäksi jokin aika sitten oli huhuja yrityksestä, joka rahastaa kuluttajia tekstiviestimaksuilla ja sitten he lähettävät kuluttajalle kielteisen lainapäätöksen ilman mitään selitystä. Yrityksellä ei ollut aikomustakaan myöntää lainaa, vaan se halusi vain tuloa tekstiviesteistä. Lisäksi webhakemus tuo myös lainanhakijalle paremman turvan, koska palveluun tunnistaudutaan yleensä verkkopankkitunnuksilla.

Tee pikavippivertailu pikavippiyrityksien esittelysivulla ja voit helposti säästää omassa pikalainassa monia euroja riippuen lainan summasta ja laina-ajasta. Pikavippien vertailu kannattaa tehdä ennen lainan ottamista.

This entry was posted in Pikalainat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *