Pikavipit

Entiset pikavipit muuttivat muotoaan, kun 1.6.2013 tuli voimaan lakimuutos pienlainoihin. Tuolloin alle 2000 euron pienlainoihin tuli korkokatto joka määräsi maksimi korkorajan pikavippien todelliselle vuosikorolle. Monet aikaisemmin toimineet pikavippi-palvelut lopettivat toimintansa, koska kulutus kasvoivat liian suuriksi pienempien lainojen osalta.

Rahalainat.com päivitää sivujaan ja uudistaa tiedot nykyisistä pikavippiyrityksistä ja niiden pienlainoista. Nykyiset pienlainat ovat enemmänkin kulutusluottoja, joiden suuruudet ovat yleisesti 2000 euroa. Jotkut yritykset antavat vielä myös pikavippejä, kuten esimerkiksi Vivus myöntää pienlainoja uusille asiakkaille.

Pikavippejä saa haettua pankkitunnuksilla kätevästi nettilomakkeella. Rahat siirretään yleensä tilille automaattisesti 15 minuutin kuluttua luottopäätöksestä. Monet pikavippiyritykset ovat auki lain sallimana aikana eli kello 7-23:00.

Takaisinmaksuaikataulut vaihtelevat ja pienimille lainoille saa yleensä lyhyemmän maksuajan kuin pidemmille lainoille.

Pikavippejä otetaan edelleen, kun rahan tarve yllättää ja rahaa tarvitaan nopeasti. Pikavipin tarve voi olla esimerkiksi rikkoutunut kodinkone, auton korjaukseen tai jos pankista ei saa lainaa tällä hetkellä. Pikavippien vertailu kannattaa tehdä ennen lainan ottamista, jotta saa itselleen parhaimman lainan omiin tarpeisiin.

Rahalainat.com päivittää pikavippivertailuaan, jotta löydät parhaan ratkaisun omaan lainatarpeeseen.

Comments are closed.