Etua.fi

Etua.fi on pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys. Se on perustettu vuonna 2008 ja se on suomalainen yksityisomistuksessa oleva osakeyhtiö. Etua.fi on riippumaton yritys ja se on kuluttajalle täysin maksuton. Etua.fi veloittaa sitten kumppaneiltaan maksun, jos Etua.fi asiakas valitsee heidän tarjoamansa lainan.

Etua.fi tarjoaa siis kulutusluottoja yhteistyökumppaneiltansa. Etua.fi:n käyttämisessä on se etu, että yhdellä kulutusluottohakemuksella saa useita tarjouksia, joista voi valita itselleen sopivimman. Etua.fi:n yhteistyöyrityksiä ovat Aktia, Extra-laina, Finaref, Nordax.rahoitus ja Santander.

Etua.fi lainanhakupalvelua voi käyttää kun on vähintään 26 vuotta, asuu Suomessa vakituisesti, ei ole luottohäiriöitä ja ansaitsee vähintään 1400 euroa kuussa.

Etua.fi kulutusluottojen korot vaihtelevat, koska ne perustuvat sen yhteistyökumppaneiden hintoihin. Palvelu on kätevä ja se säästää aikaa, koska yhdellä hakemuksella saa tarjouksen samalla kertaa monesta eri paikasta. Kulutusluottojen takaisinmaksuajat ja ehdot vaihtelevat myös riippuen siitä, että mikä yritys on kyseessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *