Diners Club

Diners Club maksukortin voi saada, jos on 24-vuotias, säännölliset vuositulot ovat vähintään 30 000 euroa, henkilöllä on suomalainen henkilötunnus ja ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Opiskelijat 19-vuotiaasta ylöspäin voivat myös saada Diners Club –kortin ja silloin heille ei ole mitään pakollista tulorajaa. Yrittäjät voivat saada Dinersin kun yritystoiminta on jatkunut vähintään kahden vuoden ajan.

Diners Club korttia ei voi yhdistää pankkikorttiin, koska sitä eivät myönnä pankit, vaan se haetaan suoraan Diners Clubilta.

Diners Clubilla saa luottoa 2000 euroa. Korko tulee aina 1 kk:n Euriborin mukaisesti + 9 % . Todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 9,51 %. Tämä on laskettu 04/2010. Korotonta maksuaikaa saa noin kuukauden ja omia ostotapahtumiaan voi seurata verkossa aivan ilmaiseksi.

Diners Club käy maksuvälineenä yli 13 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailman. Suomessa sillä voi tehdä myös käteisnostoja automaateista. Ulkomailla käteisnostoja voi tehdä cirrus-automaateista, joita on noin 900 000 kpl ympäri maailman. Käteisnostoista veloitetaan 4 % nostettavasta summasta.

Diners Club tarjoaa tämän luoton lisäksi asiakkailleen lukuisan joukon hyviä etuja. Joka vuosi on tarjolla yli 200 etua, joita hyödyntämällä voi säästää paljon rahaa. Jos matkustaa paljon, niin Dinersin haltijoille on tarjolla kansainvälisille lentokentällä yli 130 loungea, joissa lennon odottelu sujuu paljon kotoisemmin. Diners Clubilla on myös hieno palkintosysteemi, johon voi kerryttää pisteitä käyttämällä omaa Diners-korttiaan maksukorttina. Jokaisesta maksetusta eurosta saa yhden pisteen ja mitä enemmän pisteitä on kerännyt, sitä enemmän siitä saa hyötyä. Jo 1000 kerättyä pistettä oikeuttaa moniin rahanarvoisiin etuihin. Diners Club kortilla voi maksuominaisuuden lisäksi myös nostaa käteistä automaateista, joissa on Diners Clubin logo tai PULSE-logo.

Diners Club maksaa 50 euroa per vuosi, mutta ensimmäisen vuoden saa puoleen hintaan.

Diners Club on vakavarainen yritys, jonka omistaa Skandinavista Enskilda Banken (SEB).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *