Pikavippiyritykset

Lista Suomessa toimivista pikavippiyrityksistä löytyy alta. Listaa päivitetään jatkuvasti ja uusia pikavippiyrityksiä lisätään usein. Lue tarkemmat tiedot yrityksestä, jotta tiedät mistä kannattaa omat pikavipit ottaa.

Pikavippiyritykset ovat poistuneet nimikkeenä Suomesta usean eri lakimuutoksen jälkeen, joka vaikutti vippien korkoihin.

Nykyään kaikki yritykset myöntävät suurempia lainatuotteita, kuten kulutusluottoja ja joustoluottoja. Näissä luotoissa ja lainoissa on selvästi alemmat korot ja nyt saatkin pikavippejä selkeästi edullisemmin, kun otat lainaa nykyisin toimivista luotettavista lainantarjoajista. Halvin pikavippi on siis täällä etkä joudu enää maksamaan kalliita korkoja ja sinulle jää enemmän rahaa elämiseen ja pakollisiin menoihin.

Hae Lainaa suosituimmista lainayrityksistä.

  • Ferratum – joustava-luotto 4000 € – kuluton avaus ja nostopalkkio 0 €
  • Vivus – Vivukselta saata vielä pienempiä lainoja 300 – 600 euroa

Voit myös kilpailuttaa lainayritykset helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella.

Kilpailuta rahalaina helposti täällä

rahalainat.com

Pikavipit

Entiset pikavipit muuttivat muotoaan, kun 1.6.2013 tuli voimaan lakimuutos pienlainoihin. Tuolloin alle 2000 euron pienlainoihin tuli korkokatto joka määräsi maksimi korkorajan pikavippien todelliselle vuosikorolle. Monet aikaisemmin toimineet pikavippi-palvelut lopettivat toimintansa, koska kulutus kasvoivat liian suuriksi pienempien lainojen osalta.

Nykyiset pikavipit ovat melkein kokonaan poistuneet, kun 2019 voimaan astunut lakimuutos määritti pienlainojen ja kulutusluottojen korkokatoksi 20 %. Myös tilinhoitomaksut ja lainannostokulut saavat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa. Tämä helpottaa erityisesti lainanottajia, koska kalliit pikavipit ja vippituotteet ovat poistuneet markkinoilta.

Rahalainat.com päivitää sivujaan ja uudistaa tiedot nykyisistä pikavippiyrityksistä ja niiden pienlainoista. Nykyiset pienlainat ovat enemmänkin kulutusluottoja, joiden suuruudet ovat yleisesti 2000 euroa. Jotkut yritykset antavat vielä myös pikavippejä, kuten esimerkiksi Vivus myöntää pienlainoja uusille asiakkaille.

Pikavippejä saa haettua pankkitunnuksilla kätevästi nettilomakkeella. Rahat siirretään yleensä tilille automaattisesti 15 minuutin kuluttua luottopäätöksestä. Monet pikavippiyritykset ovat auki lain sallimana aikana eli kello 7-23:00.

Takaisinmaksuaikataulut vaihtelevat ja pienimille lainoille saa yleensä lyhyemmän maksuajan kuin pidemmille lainoille.

Pikavippejä otetaan edelleen, kun rahan tarve yllättää ja rahaa tarvitaan nopeasti. Pikavipin tarve voi olla esimerkiksi rikkoutunut kodinkone, auton korjaukseen tai jos pankista ei saa lainaa tällä hetkellä. Pikavippien vertailu kannattaa tehdä ennen lainan ottamista, jotta saa itselleen parhaimman lainan omiin tarpeisiin.

Rahalainat.com päivittää pikavippivertailuaan, jotta löydät parhaan ratkaisun omaan lainatarpeeseen.

Comments are closed.