Pienilaina

Pienilaina myöntää pikavippejä suuruudeltaan 70, 100, 150 tai 200 euroa. Laina-aika on joko 14 tai 28 vuorokautta.

Pienilainasta voi saada pikavippiä, jos on 19-vuotias, suomalainen sekä omistaa julkisen matkapuhelinliittymän. Jos hakijalla on ainoastaan yritysliittymä tai prepaid-liittymä, niin lainaa voi silti hakea Pienilainasta tunnistautumalla oman pankkitilinsä tunnusluvuilla heidän verkkopalveluunsa.

Kun hakee lainaa Pienilainasta ensimmäistä kertaa, niin lainaa on haettava heidän internet-sivullaan olevalla hakemuksella, jonne varmentaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Jos on saanut Pienilainasta lainaa aiemminkin, niin lainaa voi hakea kätevästi tekstiviestillä.

Pienilainasta voi hakea lainaa 24 tuntia vuorokaudessa ja rahat maksetaan tilille Pienilainan aukioloaikoina, jotka ovat maanantai – perjantai kello 8 – 22 ja lauantai kello 9 – 20.

Pikalainan kulut on kerrottu Pienilainan verkkosivuilla selkeästi sekä todelliset vuosikorot on myös mainittu. Esimerkiksi 100 euron pikavipin kulut 14 vuorokauden lainassa ovat 25 euroa ja 150 euron kulut 14 vuorokauden lainassa 40 euroa. Todelliset vuosikorot näille summille ovat 651% ja 695 %. Tekstiviestikulut täytyy maksaa puhelinlaskussa ja ne ovat 2 € per lähetetty viesti.

Pienilainan taustalla on kotimainen yritys Alipes Oy, jonka toimipaikka sijaitsee Espoossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *