PikaVippi

PikaVippi mainostaa olevansa aito ja alkuperäinen pikavippiyritys. Se onkin toiminut menestyksekkäästi Suomessa jo viisi vuotta ja se on myöntänyt jo lähes miljoona kappaletta pikalainoja.

PikaVipistä saa pikalainoja suuruudeltaan 50 – 300 euroa sekä kulutusluottoja suuruudeltaan 400 – 2500 euroa. Pikalainojen takaisinmaksuaika voi olla 14 vrk – 6 kk ja kulutusluottojen takaisinmaksuaika voi olla 2 – 24 kk.

Pikavipistä voi hakea lainaa, jos on 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla ovat luottotiedot kunnossa. Lisäksi hakijalla täytyy olla käytössään matkapuhelinliittymä. Se voi olla myös prepaid-liittymä tai salainen liittymä, mutta silloin Pikavipin palveluun on tunnistauduttava omilla verkkopankkitunnuksillaan.

Pikavipin verkkosivuilla on esitelty lainojen kulut selkeästi eikä mitään yllätyskuluja tule. Esimerkiksi jos lainaa 50 euroa 14 vuorokaudeksi, niin tulee takaisin maksaa 60 euroa ja 100 euroa tulee kahdessa viikossa maksamaan 120 euroa. Jos lainan pystyykin maksamaan takaisin jo aiottua aiemmin, niin PikaVippi antaa nopean maksajan alennusta.

Pikavipin asiakaspalvelu on avoinna joka päivä kello 8 -22.

Yritys PikaVipin takana on OPR-Vakuus Oy ja sen toimipaikka on Helsingissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *