Risicum

Risicum tarjoaa sekä pikavippejä että kulutusluottoja. Vuoden 2009 Taloustutkimuksen mukaan Risicum on Suomen luotettavin ja vakavaraisin pienlainayhdistys. Risicumilla on myös oikeus käyttää avainlipputunnusta merkkinä siitä, että sen palvelut ovat korkeatasoisia ja turvallisia sekä Risicumin toiminta on yhteiskuntavastuullista. Risicumilla on ollut jo 130 000 asiakasta. Kun laki pikavipeistä muuttui helmikuun 2010 alussa, oli Risicum edelläkävijänä toteuttamassa muutoksia. Risicum noudattaa tarkasti kansainvälistä ECRC:n kriteeristöä sekä Kuluttajaviraston ohjeita.

Risicum on turvallinen yritys, sillä lainaa hakiessa henkilöllisyys tarkistetaan aina nettipankkitunnistautumisella. Jatkossa uusien pikalainojen hakeminen onnistuu myös tekstiviestillä tai weblomakkeella.

Risicum tarjoaa 50 – 1000 euron pikalainoja joko 14, 30 tai 90 vuorokaudeksi. Saadakseen pikalainan Risicumilta on oltava 18-vuotias ja oltava vakituinen osoite Suomessa. 18-vuotias voi saada 50 – 200 euron pikalainoja, 20 vuotta täyttänyt 200 – 400 euron lainoja ja 23-vuotias 400 – 100 euron lainoja. Lainojen kulut sekä todelliset vuosikorot näkyvät todella selkeästi Risicumin internet-sivustolla.

Risicum tarjoaa myös 1000 – 4000 euron kulutusluottoja. Saadakseen tällaisen vakuudettoman kulutusluoton on oltava vähintään 25-vuotias ja omattava vakituinen osoite Suomessa. Kulutusluotoissa on aina kiinteä vuosikorko 25 %, joka sisältää kaikki tilinhoitomaksut yms. Risicumin verkkosivuilta näkyy selkeästi kunkin lainan kulut ja kuukausierät.

Risicumin asiakaspalvelu on avoinna joka päivä kello 7 – 23.

Risicum on vuonna 2005 perustettu täysin suomalainen yritys, jonka toimipaikka sijaitsee Turussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *