Terrarahoitus

Terrarahoitus on pikavippiyritys, joka tarjoaa 60 €, 120 € ja 240 € pikavippejä. Ensimmäinen pikavippi voi olla joko 60 € tai 120 €. Tarjolla on myös liittyminen Terrarahoituksen kanta-asiakkaaksi eli terraclubin jäseneksi. Se maksaa 29 euroa per vuosi ja jäsenenä on mahdollisuus lainata suurempia pikavippejä. Jäsen voi vipata jopa 300 €, 400 € sekä 500 € vippejä.

Lainojen takaisinmaksuaika on 30 päivää. Lainan voi myös maksaa takaisin jo 14 päivän kuluttua, jolloin kulut eivät ole niin suuret.

Terrarahoituksen asiakkaan on oltava vähintään 21-vuotias ja enintään 60-vuotias sekä Suomen kansalainen. Lisäksi asiakkaalla on oltava vakituinen osoite Suomessa ja kunnossa olevat luottotiedot. Ensimmäisellä kerralla Terrarahoituksen palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, joten asiakkaalla täytyy myös olla oma pankkitili. Myöhemmin lainaa voi hakea myös tekstiviestillä.

Jos vippaa Terrarahoitukselta esimerkiksi 60 euron pikavipin 30 päiväksi, niin takaisin maksettavaa kertyy 83,80 euroa. Todellinen vuosikorko on tällöin 483 %.

Terrarahoituksen lainapalvelu on avoinna joka päivä kello 8 – 22.

Terrarahoituksen omistaa Fiction Heat Oy ja se sijaitsee Raumalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *