Viestilaina

Viestilaina tarjoaa pikavippejä 50 €, 100 €, 200 € ja 300 € ilman vakuuksia tai takauksia. Pikalainaa voi hakea joko webhakemuksella tai tekstiviestillä. Viestilaina lupaa lainapäätöksen jopa muutamassa minuutissa ja vähintään alle tunnissa.

Viestilainasta voi hakea vippiä, jos on 19-vuotias ja Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kun hakee viestilainaa ensimmäistä kertaa, niin täytyy kirjautua Viestilainan palveluun omilla verkkopankkitunnisteillaan. Sen jälkeen lainaa voi hakea myös tekstiviestillä. Viestilaina myöntää vain yhden pikalainan kerrallaan ja uuden saa vasta kun edellinen on maksettu kokonaan takaisin. Viestilaina on siis turvallinen pikalainayritys lainata vippiä.

Pikavippihakemuksen voi jättää milloin vain ja hakemuksia käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina eli maanantaista lauantaihin kello 7 – 23 ja sunnuntaisin kello 13 – 17. Kun asiakaspalvelu on avoinna, niin rahat saa tililleen saman tien.

Viestilainan verkkosivuilla on lainataulukko, josta voi katsoa kunkin vipin kulut. Pikavipin laina-ajan voi valita niin, että se on joko 15 vrk tai 31 vrk. Jos asiakas lainaa esimerkiksi 50 euroa 15 päiväksi niin lainan lopullinen takaisinmaksumäärä on 60 euroa. Tällöin todellinen vuosikorko on 672 %. Jos saman summan lainaa 31 vuorokaudeksi niin takaisin maksettava summa on 63 € ja tällöin todellinen vuosikorko on 396 %. Lisäksi asiakkaan tulee maksaa tekstiviestikulut 1,90 € per viesti.

Viestilaina.fi eli Suomen Viestilaina Oy on suomalainen yritys, jonka toimipaikka sijaitsee Seinäjoella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *